Nieuwe promovideo InfoRegio in de maak

  • 28 februari 2024
1024 768 Slateboard

PRET VERZEKERD

Voor welke lancering van het zakelijk magazine InfoRegio we ook opnames maken, het is altijd dikke pret. Voor iedere lancering (het uitbrengen van het actuele nummer) maken we een promotievideo met als doel zakelijk Haarlemmermeer te interesseren naar deze lancering te komen. Deze keer gaat het om de eerste uitgave van 2024, te lanceren op 20 maart as. De locatie is ook mooi: Hotel Van der Valk Schiphol in Hoofddorp dat ondanks de 700 (!) beschikbare kamers een warme en persoonlijke sfeer uitstraalt; dit grootste hotel van Nederland is de locatie van menig feestje uit de omgeving. De promo die we ieder kwartaal voor InfoRegio maken refereert natuurlijk aan het actuele thema en dit keer is dat “Mobiliteit & Transport”. Een dik nummer wordt het, niet in de laatste plaats doordat deze InfoRegio ook dit keer veel lokaal nieuws en redactionele artikelen bevat. Voor de promo, die altijd de nodige humor bevat, mochten we gebruik maken van een heuse race-auto. Straatlegaal uiteraard. We hebben deze speciale auto gefilmd met onze speciale camerakraan, vanuit de filmbus. De camera komt daarmee van zo’n 5 cm boven het wegdek tot 2,5 meter hoger. De race-auto bevond zich soms op 10 cm afstand van de cameralens. Maar “Stig” is dan ook een geoefend rijder.

× Whatsapp