Nieuwe bedrijfsfilm voor ABI

  • 30 januari 2024
1024 768 Slateboard

PRACHTIG BEDRIJF IN BEELD

Erg blij zijn we met de verworven opdracht voor de productie van een nieuwe bedrijfsfilm voor ABI bv uit Haarlem. ABI is producent en importeur van aandrijving, motion control en robotica. Wij maakten kennis met ABI (en andersom) we toen we hen onlangs als klant van 4Building interviewden voor hún gooi naar de ondernemingsprijs van Haarlemmermeer. Wíj́ vinden het al een prachtig bedrijf, dat net in hun nieuwe pand zit, en snappen helemaal waarom de 4e generatie dat zelf ook vindt. Wij gaan dit mooie bedrijf én hun producten en diensten fraai in beeld brengen. In september moet de film beschikbaar zijn voor een belangrijke beurs. Binnenkort starten we met het schrijven van het filmplan zodat iedereen zich kan voorbereiden.

× Whatsapp