Start opnames productvideo

  • 5 maart 2024
1024 768 Slateboard

CILINDER MET BOUWFUNCTIE

Deze week was de start van de opnames voor de productvideo voor de door dormakaba ontwikkelde cilinder met bouwfunctie. De cilinder wordt als eerste deurslot in de bouw toegepast en heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het niet langer noodzakelijk is de normaal toepaste noodcilinder te vervangen. Minder kosten, meer gemak en veiligheid en duurzamer. In de aanstaande video leggen we de voordelen uit. Plaats van opnames was het in aanbouw zijnde Waterside II onderaan de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. Het fraaie gebouw met 11 stadswoningen en 113 appartementen in de vrije sector ligt direct aan de Maas en biedt uitzicht op deze druk bevaren waterweg, deels op de brug. De locatie van de opnames bevond zich in de (in aanbouw zijnde) binnentuin. Over pakweg 10 weken gaan we de tweede dag opnames maken, zodat de situatie van opleverklare woningen in beeld gebracht kunnen worden. Voor deze opnames hebben we de cast van aannemer, onderaannemer en bewoner geregeld. 

× Whatsapp