Jonge ondernemer bij Watertoren Bollenstreek

  • 4 september 2023
1024 576 Slateboard

JONGE EN “OUDE” ONDERNEMER SAMEN VOOR PROMO

Voor het zakelijke magazine InfoRegio maken we vaker promo’s om hun netwerkbijeenkomsten te promoten. Dit keer schreven we het scenario achterop een bierviltje van Stiegle. Niet zonder toeval want we waren op fietsvakantie in Oostenrijk. Ondanks dat het script zelf zó geschreven was moest het wel ergens over gaan: de locatie, datum, een jonge ondernemer en natuurlijk de oude ondernemer. Nou ja, wat oudere ondernemer dan. Met wat appjes en telefoontjes hadden we niet alleen de cast zo voor elkaar maar ook nog een glanzende bolide. Daarvoor moesten we een oudere broer laten komen want met 12 jaar kan en mag je nog geen auto besturen. Ook deze stand-in wilde net als hun moeder wel meewerken. De opnames liepen vlot en de promo kan snel opgeleverd worden. 

× Whatsapp