Best spannend: je nieuwe huis

  • 7 september 2023
1024 768 Slateboard

VOOR HET EERST IN JE NIEUWE HUIS

Het lijkt ons best spannend om voor het eerst in je nieuwe huis te mogen, om maten voor vloer- en raambekleding op te nemen. Dit overkwam de toekomstige bewoners van 2 rijen huizen in het Rode Dorp waarvan de eerste huizen in Fase 2 klaar zijn om te bekijken. Licht opgewonden meldden de eerste bezoekers zich bij het team van Woonforte dat klaar stond om hen te begeleiden. Daarna werd de bouwdeur geopend en kon met de huizen in. Bewapend met een tas van Woonforte, rolmaten en soms gelijk een woning-inrichter. Wij maakten opnames van de meet-acties en zullen deze leuke beelden verwerken in de mini-documentaire die we over Fase 2 van het Rode Dorp maken. Eind van 2023 komt deze mini-docu uit. 

× Whatsapp