Nieuwe beelden voor Oostenrijks hotel

  • 28 augustus 2023
1024 768 Slateboard

UPDATE VOOR HOTEL FILM

Oostenrijkers houden van tradities. Daarom zien we veel hout en natuursteen bij huizen en hotels. Maar gasten houden ook van comfort en daarom heeft Gasthaus Antonia o.a. de kamers geheel gerenoveerd. Tijd dus, om de bedrijfsfilm van Gasthaus Antonia te updaten met nieuwe beelden. Dat kan namelijk ook: de film zelf is helemaal up-to-date (er verandert namelijk niet zoveel in de omgeving) en daarom vervangen we alleen de beelden die niet langer van toepassing zijn. Wel zo prettig. Wat ook prettig was: ons verblijf tijdens een weekje mountainbiken in de bergen. Wat is het er toch heerlijk. De renovatie van de appartementen is naar verluidt nog net vóór de winter klaar. Joh, moeten we wéér terug……. 

× Whatsapp