Wit goud ter ondersteuning van Adamas

  • 18 april 2023
1024 683 Slateboard

ADAMAS IN DE SPOTLIGHTS

De samenwerkende partners Meerbusiness Haarlemmermeer & Schiphol, JAN© Accountants & Adviseurs én het zakenblad InfoRegio sloegen vandaag de handen ineen om Adamas Inloophuis in de “spotlights” te zetten. Stichting Adamas is een ‘centrum voor leven met en na kanker’ en voorziet met hun inloophuis in een grote behoefte. Een goed gevulde zaal met ondernemers doneerde mooie bedragen en nam bovendien 100 kilo “wit goud” uit de grond (asperges) bij de organisatie af waarvan de opbrengst naar Adamas ging. Mooie begeleidende wijnen brachten eveneens geld in het laatje voor Adamas. De Meerbusiness regiodirecteur vertelde vóór de camera haar persoonlijke ervaring met Adamas. Marco Griekspoor, directeur van het terug op de markt gebrachte zakenblad InfoRegio kon met trots zijn eerste en bovendien dikke uitgave aan dit ondernemerspubliek uitdelen. Wij mochten het weer vastleggen en hadden zo ook een gezellige avond.

× Whatsapp