Print is toch dood?

  • 17 april 2023
1024 683 Slateboard

SUCCESVOLLE LANCERING VAN EEN ZAKENBLAD

De lancering van een nieuw zakenblad in de regio Haarlemmermeer. Alhoewel, nieuw? Beter spreken we van wederopstanding. En dan met een oude rot aan het roer. InfoRegio is er al sinds de jaren ’90 en is onlangs nieuw leven ingeblazen. En dat deze wedergeboorte enthousiast ontvangen wordt blijkt wel uit een oplage met maar liefst 88 pagina’s. En daar bovenop uitverkochte covers voor heel 2023. Het zal zeker te maken hebben met Marco Griekspoor, een oude bekende in de Haarlemmermeer. Zijn aanstekelijk enthousiasme moet gewerkt hebben. Ook had Marco een reunie met oude uitgevers, relaties, vrienden en familie georganiseerd. En die laatstgenoemde groep is de juiste verzamelnaam van alle gasten: één grote familie, zo leek het wel. Wij mochten de bijeenkomst vastleggen en hebben Marco nog even geïnterviewd. Binnenkort in ons theater!

× Whatsapp