Vraag je nou advies….. of dat we het doen?

  • 15 april 2023
1024 683 Slateboard

SOMS IS DE VRAAG NIET WAT IE LIJKT

Je hebt van die bellers waarbij je hart een sprongetje maakt. Dick, van Stichting Droomdag is er zo één. Een goed ingeklede vraag om advies speelt in op mijn gemoed. Want Dick belt nooit zómaar. Dick is van de PR-afdeling van Stichting Droomdag en onverbeterlijk enthousiast. Of ik advies had hóe een Droomdag gezin, in Rob Kramers’ muziekschool, te filmen. En dat is niet zomaar. Stichting Droomdag zet zich namelijk in om gezinnen, met kinderen onder de 16 jaar waarvan een ouder oncologisch en/of levensbedreigend ziek is, een fantastische dag te bezorgen. De moeder van zo’n gezin had aangegeven op deze Droomdag graag zelf een lied te willen inzingen waarbij het de bedoeling zou zijn dat haar 3 “mannen” voor de muzikale begeleiding zouden zorgen. Opdat…. dit lied tijdens de uitvaart getoond kan worden. We hebben het opgenomen en gemonteerd. En het is mooi geworden. Voor ons óók weer een verrijking. Oprecht zijn we dan ook blij dat Dick ons om “advies” gevraagd heeft. 

× Whatsapp