Een camping als geheugentrainer

  • 19 augustus 2022
1024 461 Slateboard

VROEGER……

Je zult maar oud zijn en dan ook nog geheugenproblemen hebben. Als je niet meer goed voor jezelf kunt zorgen maar geluk hebt kom je in een fijn (te)huis waar liefdevol met je omgegaan wordt. In het huis waar mijn moeder sinds een jaar woont is het dik voor elkaar. Niet in de laatste plaats omdat ze veel leuke dingen organiseren voor de 18 bewoners. Één van die leuke dingen is de organisatie rondom de “vakantieweken”. Een drietal weken waar drie landenthema’s de revue passeren in eten en activiteiten. Erg leuk. Helemaal leuk is de vintage bungalowtent die is opgezet in de achtertuin. De “oudjes” gaan er graag omheen zitten en kletsen over “vroeger”. De tent haalt herinneringen boven. Van dit item hebben we een kort filmpje gemaakt. En de opnames gingen verrassend spontaan!

× Whatsapp