Het Dyane-arrangement

  • 13 juni 2022
1024 768 Slateboard

EEND OP HET MENU BIJ DEZE TABLE D’HOTES

Hoe Frans wil je het hebben? Een Chambre et Table d’Hotes dat een Dyane-arrangement aanbiedt. Gelegen in de Franse Ardennen, in de Picardie om preciezer te zijn, is daar Chambre et Table d’Hotes “Au Chapitre” dat 7 stijlvolle kamers in een voormalige notariswoning met binnenplaats aanbiedt. Desgewenst koken de eigenaren voor hun gasten. Als “Table d’Hotes” komt dat natuurlijk vaker voor maar wat deze “boutique” Chambre et Table d’Hotes sinds kort aanbiedt is zeker bijzonder: een arrangement waar de huur van een Citroen Dyane inbegrepen is. Deze oldtimer vat alles samen waar het leven op het Franse platteland voor staat: totale onthaasting. Ook word je gegarandeerd nagezwaaid wanneer je ronkend door één van de vele dorpjes snort. Lekker hangen in de bochten en al waggelend onder de blauwe lucht en boomtakken doorscheren. Door het enorme open dak lijk je de wolken te kunnen plukken. Voor de website van deze charmante Chambre et Table d’Hotes maakten we eerder alle kamer- en sfeerfoto’s en video’s, nu wat foto’s en andere promotie voor het Dyane-arrangement. Kostelijk!

× Whatsapp