532 Video’s voor Breinstraat

  • 14 december 2020
1024 683 Slateboard

HAZERSWOUDE RIJNDIJK Een project dat voor ons in februari van dit jaar startte is vandaag, met de levering van de laatste batch afgerond. De in totaal 532 video’s hebben een lengte die varieert tussen de 15 en 120 seconden per stuk en vormen de uitkomst van vele groepssessies met meerdere jongeren die allen ervaringsdeskundige zijn op het gebied van NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). In de video’s doen jongeren in de leeftijd tussen 13 en 25, op individuele basis maar ook in groepsverband, verslag van hun ervaringen. Naast de 18 jongeren zijn ook professionals ge├»nterviewd: een GGZ-psycholoog en een revalidatie-arts. De video’s komen binnenkort beschikbaar op “Breinstraat” website/app voor leeftijd- en lotgenoten. Via Breinstraat kan deze doelgroep leren van de ervaringen van hun lotgenoten en ook zal de herkenning hen helpen om te gaan met de gevolgen van NAH. Breinstraat is een initiatief van de Hersenstichting.

× Whatsapp