Ludieke eindejaarsboodschap Mercedes-Benz Dealerbedrijven

  • 8 december 2020
1024 614 Slateboard

LEIDENĀ  De rode draad van 2020: de bijeenkomst kan geen doorgang vinden. Ieder jaar organiseert Mercedes-Benz Dealerbedrijven (6 vestigingen, 400 medewerkers) een eindejaarsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kijkt de directie terug op het afgelopen jaar en komen alle afdelingen aan bod. Personenwagens, bestelwagens, trucks en daarvan sales, aftersales en finance worden belicht. Zeker in het uitdagende jaar 2020 is deze aandacht verdiend. het alternatief voor de traditionele bijeenkomst werd bedacht door MBDB zelf: maak een video van de making of van de kerstkaart. Op deze kaart staan de 5 MBDB directieleden in kerstmannen outfit bij een prachtige Mercedes 300 SL in historisch Leiden. Wij legden de transformatie van directeur naar kerstman vanachter de schminktafel vast. Voldoende reden voor hilariteit. De serieuze en inhoudelijke boodschappen met terugblikken en complimenten van de individuele directeuren hebben we natuurlijk ook vastgelegd. Zo werd het een inhoudelijke maar ook ludieke video die eindigde met een luidkeels uitgeroepen kerstwens bij de prachtige 300 SL.

× Whatsapp