Welkomstvideo voor nieuwe medewerkers

  • 16 december 2020
1024 683 Slateboard

NIEUWEGEIN  In een tijd waarin veel trainingen digitaal gegeven worden mankeert daarbij vooral de introductie. Waar inhoudelijk veel van fysiek naar digitaal om te zetten is blijft met name het warme gevoel achterwege. Juist nieuwkomers in de Mercedes-Benz organisatie moeten het gevoel krijgen niet alleen welkom te zijn maar ook weten wat er van hen verwacht wordt en wat zij zelf kunnen verwachten. In de live sessie wordt daar maar liefst een hele dag voor uitgetrokken: een gedegen kennismaking met de organisatie, de middelen en verwachtingen. Om die door de beperkingen ontstane leemte in het trainingsprogramma van Mercedes-Benz op te vullen  komt er een welkomstvideo voor nieuwe medewerkers waarin alle voorgaand genoemde onderwerpen de aandacht krijgen. En zo startten wij vandaag in alle vroegte bij Mercedes-Benz Nederland in Nieuwegein waar de Nederlandse vestiging voor Cars, Vans, Trucks en Fuso gevestigd is. Later deze week zijn we in Nijkerk waar het trainingscenter Mercedes-Benz Training & Consultancy gevestigd is. De welkomstvideo maken we voor Cars (personenauto’s) en voor Vans” (bestelwagens).

× Whatsapp