Twee promo’s voor Stichting Droomdag

  • 22 februari 2020
1024 497 Slateboard

HAZERSWOUDE-RIJNDIJK Stichting Droomdag heeft ons benaderd met de vraag of wij belangeloos een video willen maken die laat zien wat (en hoe) de stichting doet en wat een Droomdag inhoudt. Na een uitgebreide kennismaking hebben wij  hiermee ingestemd en gaan twee promo’s maken: een korte versie voor Social Media en een langere versie voor presentaties, fundraising en website. ‘Stichting Droomdag verzorgt Droomdagen voor gezinnen waarvan één van de ouders een oncologische of levensbedreigende ziekte heeft én het jongste kind onder de 16 jaar is.’ Op 18 januari jl. hebben we een Droomdag bezocht en waren onder de indruk. In maart as. starten we met de eerste opnames en in april as. bezoeken we opnieuw een Droomdag maar nu voor de opnames. Neem eens een kijkje op de website: www.stichtingdroomdag.nl

× Whatsapp