Tweede sessie voor Breinstraat

  • 20 februari 2020
1024 768 Slateboard

DEN HAAG Voor Breinstraat, een initiatief van de Hersenstichting, hebben we deze week een nieuwe serie interviews opgenomen. In drie groepjes van 3 personen vertelden jongeren tussen de 14 en 25 over hun ervaringen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Dit is voor ons de tweede sessie maar ook nu weer waren wij onder de indruk van de verhalen. Ook deze sessie hebben we opnieuw gebruik gemaakt van per persoon een dedicated camera en audio wat deze keer alleen al resulteerde in bijna 3TB aan video- en audiomateriaal. Nu volgt de schone taak om van deze en de vorige sessie per onderwerp 1 minuut filmpjes te maken zodat leeftijd- en lotgenoten met NAH kennis kunnen nemen van deze ervaringen en hun voordeel ermee kunnen doen. Een inspannende maar mooie klus!

× Whatsapp