Op de filmfiets door Rotterdam

  • 7 maart 2020
1024 768 Slateboard

ROTTERDAM Hoe sterk is de eenzame fietser filmer? Vandaag zijn de laatste beelden geschoten voor de eerste promo van WEFTA (West European Fish Technologists Association). Door omstandigheden kwam de premi√®redatum van deze locatie-promo later te liggen dan aanvankelijk bedoeld. Daarmee waren enkele beelden, geschoten in december en nog voorzien van kerstsfeer, niet meer passend. Ook was er de hoop op wat meer blauwe lucht tijdens een tweede shoot. Beide wensen worden nu met de nieuwe beelden vervuld. Door het gebruik van kleine camera’s konden de meeste onderlinge afstanden tussen de filmlocaties in Rotterdam per fiets afgelegd worden. Wel zo praktisch want onze bus raak je niet zo maar kwijt. Een duurzame uitvoering bovendien.

× Whatsapp