Rondje Rotterdam voor WEFTA

  • 18 december 2019
1024 768 Slateboard

ROTTERDAM Vandaag zijn we gestart met de opnames voor de promo voor WEFTA* voor hun 50e conferentie die in oktober 2020 in Rotterdam gehouden wordt. Voor WEFTA mogen we een serie korte promotie video’s maken die tussen januari 2020 en oktober 2020 uitgerold zullen worden. Nu hebben we opnames gemaakt op zo’n 20 locaties in Rotterdam om de eerste video-aankondiging van de conferentie te kunnen maken. Het jubileumcongres wordt dan ook in de Maasstad gehouden maar ook zullen er in oktober werkbezoeken plaatsvinden in o.a. Zeeland.

* West-Europees platform voor instituten dat zich bezig houdt met visverwerking, voedselwetenschap, zeevruchtentechnologie, gezondheidseffecten, zeevruchten en consumentenonderwerpen

× Whatsapp