Méércamerawerk voor Hersenstichting

  • 16 januari 2020
1024 768 Slateboard

ARNHEM Bij het gastvrije NAH Expertise Centrum in Arnhem zijn we deze week gestart met opnames voor “Breinstraat”, een initiatief van de Hersenstichting. Breinstraat is op dit moment alleen beschikbaar als app maar binnenkort ook als website. Op zowel de app als de website kunnen jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel (o.a.) straks nog meer informatie en tips ophalen óver en hoe om te gaan met deze aandoening. Het is belangrijk dat jongeren met NAH beseffen niet alleen te zijn en lotgenoten vertellen daarom via interviews over hun ervaringen, frustraties maar ook over mooie en positieve momenten. Deze week legden wij de groeps-interviews met 4 camera’s vast. Binnenkort volgen nog 3 groepen jongeren zodat we een breed en gevarieerd aanbod antwoorden kunnen verzamelen. En daarna volgt de montage met veel selectie- en knipwerk om tot een flinke hoeveelheid, op de Breinstraat website, selecteerbare onderwerpen te komen.

× Whatsapp