Promo voor Droomdag in de maak

  • 27 oktober 2022
1024 576 Slateboard

MET RECHT EEN DROOMDAG

Al in 2019 hebben we met stichting Droomdag afgesproken een promotiefilm voor hen te maken. Kort daarop kwam Corona en kon dit natuurlijk geen doorgang vinden. We hebben hier immers te maken met gezinnen waarvan ten minste één ouder een levensbedreigende ziekte heeft. Maar nu was het dan eindelijk zover. De Droomdag-formule was intussen ook aangepast dus eigenlijk was het uitstel voor de promo nog niet verkeerd. Wij meldden ons vroeg in de ochtend bij het gezin. Met de taart in de doos startte de dag en werden zowat alle dromen van de twee dochters uit het gezin ingevuld. De politie speelde hierin een leidende rol want de beide dames willen later graag bij de politie. Met meerdere organisaties en mensen werd belangeloos aan deze dag gewerkt. Laat in de middag was de lange dag ten einde. Zodra we gelegenheid hebben gaan we de korte promo voor social media en de langere promo voor de website monteren. Aan de activiteiten en beelden zal het niet liggen. Die nacht hebben ook wij heerlijk gedroomd. Voor meer informatie over stichting Droomdag: www.droomdag.nl

× Whatsapp