Aan alles komt een eind

  • 12 oktober 2022
1024 768 Slateboard

MINI DOCU ROOIE DORP 

Toegegeven, het klinkt wat dramatisch ‘aan alles komt een eind’ maar zo voelt het wel. Na jaren volgen van plannen, overleggen, informatiebijeenkomsten, sloop en vervolgens nieuwbouw t.b.v. het “Rooie Dorp” in Alphen aan den Rijn komt daar binnenkort een einde aan. Nu Fase 1 van het grote slooo- en nieuwbouwproject voltooid is zijn we de mini-docu aan het afronden met vandaag een laatste preview vóór de eindmontage. Ten behoeve van de mini-docu hebben we alle door woningcorporatie Woonforte genomen stappen naar de voltooiing tijd-volgordelijk gemonteerd. De preview viel in de smaak. Nu de laatste puntjes nog op de i in de vorm van het aanvullen van nu nog ontbrekende beelden……. en op naar de finish!

× Whatsapp