Winnaars Peace Poster Contest bekend

  • 19 oktober 2020
1024 768 Slateboard

ALPHEN AAN DEN RIJNĀ  De Peace Poster Contest. Vanwege Corona kan er dit jaar natuurlijk geen grootschalige samenkomst plaatsvinden. Als alternatief hebben wij op verzoek van de twee samenwerkende Lionsclubs uit Alphen aan den Rijn de ontknoping van de lokale Peace Poster wedstrijd gefilmd. Honderdduizenden kinderen over de hele wereld geven via een poster uiting aan hun idee over Vrede. Met de start van het nieuwe schooljaar gingen de kids uit groep 8 in september 2020 aan de slag met het maken van de mooiste vredestekening. Een vakkundige jury bestaande uit 2 beelden kunstenaars en de lokale winnaar van vorig jaar maakten eerst hun keuze voor de klassenwinnaars en daaruit werd een top 3 gekozen waarvan de nummer 1 doorgaat naar de landelijke finale. De burgemeester van Alphen aan den Rijn maakte samen met de jeugdburgemeester van Alphen aan den Rijn de 3-2-1 posities bekend.

× Whatsapp