Introductievideo voor nieuwe CEO MBDB

  • 7 oktober 2020
1024 768 Slateboard

ALPHEN AD RIJN / DEN HAAG / NAALDWIJK Sinds 1 oktober jl. heeft Mercedes-Benz Dealerbedrijven een nieuwe CEO. De nieuwe algemeen directeur komt uit de eigen gelederen en is dus al deels bekend bij de 400 personeelsleden dat op 6 vestigingen werkzaam is. Op 3 daarvan hebben we vandaag opnames gemaakt waarbij de nieuwe CEO op speelse wijze vertelt over zijn brede ervaring. Daarnaast niet bang om de handen vuil te maken en zeer aanspreekbaar. Een niet alledaagse introductie en een goed alternatief voor een grote bijeenkomst met al het personeel. Dat kan op dit moment natuurlijk niet. De interne video wordt begin komende week gelanceerd met een kaart op het privé-adres van alle werknemers en is bovendien voorzien van een fraai Mercedes-Benz mondkapje. Dat laatste sluit mooi aan bij één van zijn boodschappen. Wat een vernieuwende manier van introduceren; wij zijn enthousiast!

× Whatsapp