Twee interne video’s voor Louwman Mercedes-Benz

  • 21 augustus 2020
1024 683 Slateboard

BREDA Tot de Louwman Mercedes-Benz groep behoren tegenwoordig ook de Mercedes-Benz vestigingen in Goes en Breda. Video is een uitstekend middel om méérdere vestigingen op eensluidende manier te informeren over -in dit geval-showroom-inrichting en nieuwe klanten-acties. En zo legde de directeur verkoop van Louwman Mercedes-Benz voor de camera uit wat hij vestigingen-breed verwacht van de plaatsing van de line-up aan elektrisch aangedreven Mercedes-Benz modellen. En kon hij ook instructies geven hoe de door Louwman bedachte COVID proof viewing- and testing-actie plaats dient te vinden. En wij blijken geluk aan onze kant te hebben met een mediagenieke directeur die zich een ware presentator toonde.  Foto door Desmond Hof van Louwman Mercedes-Benz.

× Whatsapp