Digitale introductie nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse

  • 18 augustus 2020
1024 683 Slateboard

BREDA Louwman Mercedes-Benz had een grote interne workshop gepland voor de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse. Op één avond zouden alle verkopers getraind worden om de klanten alle ins en outs van de nieuwe modelreeks te kunnen vertellen. De verslechterende situatie rondom Corona gooide echter roet in het eten en snel zag Louwman om naar een alternatief. Dit alternatief werd gevonden in een samenwerking van Global Training Nederland dat alle trainingen voor Mercedes-Benz Nederland organiseert. GTNL op hun beurt vroeg ons hun presentatie vast te leggen zodat alle betrokkenen op veilige wijze tóch alle informatie kunnen vergaren. Geurende een aantal uren durende live presentatie hebben wij de presentator gevolgd terwijl hij alle details onthulde. Dit geheel is gemonteerd tot een informatieve trainingsvideo en binnen een paar dagen opgeleverd. Een mooie samenwerking met een prachtig resultaat. Een formelere versie is ter beschikking gesteld aan de markt: bedoeld voor de klanten en prospects van Louwman Mercedes-Benz. Zo sloeg Louwman twee vliegen in één klap. Training voor de verkopers en informatie voor de klanten. Foto door Desmond Hof van Louwman Mercedes-Benz.

× Whatsapp