Opnames bij Zecher Duitsland

  • 5 september 2019
1024 576 Slateboard

PADERBORN Onze klant Laserclean is een samenwerking aangegaan met Zecher, een toonaangevende producent van rasterwalsen voor de druk-industrie. Laserclean op haar beurt produceert machines om die walsen veilig en snel schoon te maken. En dan is het mooi dat zo’n belangrijke fabrikant de machines en services van Laserclean aanbeveelt voor het onderhoud hun producten. Dus togen wij eerder deze week naar Duitsland om het filmplan, dat wij geschreven hebben om de samenwerking kenbaar te maken, tot uitvoer te brengen. En als je dan ’s ochtends op het Duitse platteland wakker wordt en vóór het ontbijt een rondje loopt, waan je je even op vakantie. Afgezien van het vroeg tijdstip natuurlijk; de zon werd ook nog maar net wakker. Oh ja, geen vakantie want het moet heel snel klaar met zijn; de beurs waarop de film vertoond moet worden is al volgende week.

× Whatsapp