Stoere brommers en mooie meiden

  • 24 augustus 2019
1024 575 Slateboard

RIJEN Op wat echt een zomerse dag is geworden hield actieve motordealer Motor Centrum Rijen weer een event voor klanten en geïnteresseerden. Dit keer Kawasaki Day. Een dag waarop dit sportieve Japanse motormerk helemaal in de schijnwerpers staat: een grote tent op het voorterrein,  een heuse friettent en natuurlijk álle motoren in het Kawasaki programma. Daar zitten stoere brommers bij kan ik u zeggen. De bezoekers, waaronder een groot aantal mooie meiden die ook motor rijden, werden vooral in de gelegenheid gesteld proef te rijden op de veelal groene machines. Ik heb een dagje meegelopen en met een compacte camera de nodige actie vastgelegd. Nu gaan we het monteren en snel leveren want bezoekers vinden het leuk zich snel terug te zien en de gezellige dag opnieuw te beleven. Maar eerst stop ik mijn voeten in een emmer met ijs ;-). 

× Whatsapp