Tóch foto’s gemaakt, of toch niet….

  • 12 april 2019
1024 576 Slateboard

‘Wij maken video’s, geen foto’s’ zeggen we dan altijd. En tóch hebben we deze week plaatjes gemaakt van een mooi Frans Chambre d’Hotes in de maak. De eigenaren van Hotel Entre Nous in Rozoy sur Serre (Picardie, F) zijn druk met het afmaken van de gastenkamers in hun, op een steenworp afstand van het hotel gelegen, oude notariswoning. Halverwege de heuvel waarop de maar liefst 1.000 jaar oude kerk van het dorp staat. De grote woning biedt plaats aan 5 charmante kamers voor de verhuur. Het plein waarop het huis staat heet Place du Chapitre en inmiddels weet ik dat “chapitre” niet alleen “hoofdstuk” betekent maar ook “monnik”. De Chambre d’Hotes gaat dan ook iets met Chapitre heten. Maar misschien verklap ik nu wel teveel?

De reden dat we ten aanzien van de foto’s een uitzondering gemaakt hebben is dat we ook de bedrijfsfilm van het hotel gemaakt hebben. En een aardige klant weiger je niet snel wat. Bovendien zijn het eigenlijk geen foto’s maar video stills. De 4K opnames die wij maken lenen zich goed voor een “grab”, een fragment dus, en die zijn uitstekend te gebruiken als een foto.

Wij vinden de kamers prachtig! Misschien maken we nog wel eens een video voor de nieuwe website…..

 

× Whatsapp