Statusupdate voor wonenCentraal

  • 10 juni 2014
850 638 Slateboard

Woningbouwvereniging wonenCentraal uit Alphen aan den Rijn is transparant over haar activiteiten. In dat kader is zij actief op social media en heeft een toegankelijke en informatieve website. wonenCentraal heeft ons gevraagd een tweetal korte films (ieder 120 seconden) te maken waarin zowel haar recente nieuwbouw- als renovatieprojecten getoond worden. Op één dag hebben we een 7-tal locaties in Alphen aan den Rijn en Zwammerdam aangedaan waar deze projecten lopen of recent uitgevoerd zijn. Oók geeft wonenCentraal in de “nieuwbouw-film” aan welke nieuwe projecten op stapel staan. De montage van de films is direct in de 2 opvolgende dagen uitgevoerd, om gehoor te kunnen geven aan hun wens er de volgende week over te kunnen beschikken. Mede door de goede voorbereiding van wonenCentraal hebben we kans gezien om de deadline te halen. Ook dit was weer een mooie samenwerking!

Onze klanten

× Whatsapp