Mooi weekend in Duitsland

  • 15 juni 2014
425 319 Slateboard

Voor een vriend uit de familie hebben we dit weekend een verslag gemaakt van een bijzondere bijeenkomst in Meisenheim, Duitsland. Dit kleine en onbekende plaatsje in de Pfalz wordt op grote schaal gerestaureerd en vormde een mooi decor voor een ontmoeting van vele vrienden. Het videoverslag van dit privéfeest zal uitsluitend in besloten kring vertoond worden. Niet omdat er iets onhoorbaars voorgevallen is maar wel omdat iets wat privé is privé mag blijven. De goede herinnering aan een geweldig weekend kan straks opgehaald worden via onze website waar alleen zij die beschikken over een inlogcode toegang tot krijgen. Bovendien is op verzoek de beschikbaarheidstermijn beperkt.

Vaker leggen we gebeurtenissen vast die niet bedoeld zijn voor groter publiek. Dat kan bijvoorbeeld met muziekkeuze of met privacy te maken hebben. Wij vinden dat jammer (wij laten immers graag ons werk zien) maar respecteren natuurlijk altijd de wensen van onze klant.

Onze klanten

× Whatsapp