Promo voor 4Building

  • 4 december 2023
1024 768 Slateboard

KENNISMAKING VOOR VERKIEZING

4Building, een advies- en managementbureau voor huisvesting, vastgoed en bouwprojecten is samen met 2 andere bedrijven genomineerd voor de ondernemingsprijs 2023 van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. Om gala-gasten nader kennis te laten maken met 4Building is hen gevraagd een video van 1 minuut te leveren. Op onze beurt zijn wij gevraagd door 4Building deze video voor hen te maken. De partners van 4Buiding wilden graag 8 recente projecten laten zien en daarop hebben we verspreid over meerdere dagen, op locatie, diverse interviews afgenomen. De montage wordt een hele uitdaging. 8 December as. is de gala-avond waarop de winnaar bekend gemaakt wordt. We zijn zeer benieuwd en duimen natuurlijk voor 4Building. Overigens heeft de promovideo louter functie voor het publiek op de avond zelf; de jury heeft in een eerder stadium hun keuze gemaakt. Niettemin een leuke opdracht voor een leuk bedrijf. 

× Whatsapp