Vóórpremière in museum Scheveningen

  • 20 februari 2023
1024 576 Slateboard

RESTAURATIEFILM IN MUSEE SCHEVENINGEN

Op vrijdagmiddag 17 februari jl. was het dan zover: de vóórpremière van de restauratiefilm over de haringlogger SCH-236 in museum “Muzee” in Scheveningen. Zo’n 100 genodigden verzamelden zich op deze vrijdagmiddag in de Scheveningenzaal om 3 films te bekijken: Casa Maria – “Domicile van een Scheveningse redersfamilie”, “Museumroute – een Scheveningse wandeling” en natuurlijk de hoofdfilm “Restauratie SCH-236 Noordster”. Aan de restauratiefilm hebben we ruim 5 jaar gewerkt. Een ‘mooi document’ dat door aanwezigen als ‘ontroerend’ en ‘mooi verteld’ omschreven werd. Een heel gezellige middag. Overigens draaien in Muzee, als onderdeel van een vaste collectie,  al 3 van onze films over de Scheveningse redersfamilie Van der Toorn.

× Whatsapp