Peace Poster Contest van Lions

  • 18 oktober 2021
1024 768 Slateboard

KINDEREN TEKENEN VREDE 

Ééns per jaar organiseert de Lions organisatie de zgn Peace Poster Contest, een tekenwedstrijd voor schoolkinderen met een thema dat vrede verbeeldt. Van 2 samenwerkende Lions Clubs uit Alphen aan den Rijn hebben we ook dit jaar weer, vanwege Corona, de opdracht gekregen een digitale prijsuitreiking te maken. Vandaag zijn we op pad geweest en hebben de jurering vastgelegd in Da Vinci. Later die dag hebben we de bekendmaking van de top 3 én aansluitend de bekendmaking van de winnaar door de burgemeester en de kinderburgemeester van Alphen aan den Rijn in het gemeentehuis vastgelegd. De digitale prijsuitreiking zal binnenkort op de deelnemende scholen gelijktijdig in alle betrokken klassen vertoond worden. Veiliger dan alle kinderen en familie in één ruimte. Stiekem hopen we dat het volgend jaar nóg een keer zal “moeten”. Het is erg leuk om te doen.

× Whatsapp