Introductie nieuwe huisstijl Droomdag

  • 10 november 2020
1024 768 Slateboard

ROELOFARENDSVEEN  Stichting Droomdag, dat onvergetelijke dagen organiseert voor gezinnen waarvan een ouder een oncologische en/of levensbedreigende ziekte heeft en het jongste kind onder de 16 jaar is, heeft een nieuw logo. Niet alleen een nieuw logo maar een compleet nieuwe huisstijl, voorzien van nieuw geformuleerde merkbeloftes. Om deze nieuwe huisstijl bij de eigen (vrijwilligers)organisatie te introduceren werden wij gevraagd een video te maken waarin de directeur van de stichting met gepaste trots e.e.a. kon introduceren. Een feestelijke bijeenkomst zat er immers vanwege COVID niet in. De directeur sprak de tekst in onze studio zelf in. Dat bracht de introductie nóg dichter bij de vrijwilligers.

× Whatsapp