Opnames voor derde film wonenCentraal

  • 5 augustus 2014
320 240 Slateboard

Vandaag hebben we de opnames voor de derde film voor de woningbouwvereniging van Alphen aan den Rijn, wonenCentraal, gemaakt. De korte film die hieruit voortvloeit gaat klanten van wonenCentraal aanmoedigen gebruik te maken van “mijnwonencentraal”, een mogelijkheid om digitaal tal van praktische zaken te regelen. Zo kunnen klanten van wonenCentraal buiten openingstijden bijvoorbeeld een reparatieverzoek indienen, informatie over hun woning ophalen of een betalingsregeling treffen. In de film laten we klanten aan het woord die hun mening over “mijnwonencentraal” geven en tonen een aantal schermen van deze digitale omgeving. Aangezien de toepassing vanuit diverse digitale apparaten benaderbaar is komen in de film zowel een pc, een tablet als een mobiele telefoon aan bod.

Onze klanten

× Whatsapp