Nieuwe camera auto voor Slateboard?

  • 18 juli 2014
567 425 Slateboard

Wij hebben veel plezier bij wat we doen en dat vonkje slaat tijdens de opnames nogal eens over op onze klanten. We zijn serieus bij wat we doen maar nemen onszelf niet al te serieus. Vandaag moest voor de opnames een garage leeg gereden worden. Gelokt door een indrukwekkend geluid ontwaarden we een prachtige Lamborghini die briesend als een dolle stier de de stal verliet. Aan het einde van de dag konden we ons niet langer beheersen: mogen we even? Niet om te rijden maar om te testen.

We waren eruit: dit wordt onze nieuwe camera auto! Geknipt voor een snelle film leek ons. Maar ondanks dat de foto anders doet vermoeden: er is geen trekhaak beschikbaar voor dit monster met honderden pk’s. We kopen wel een schaalmodel. Bonnetje BTW alstublieft.

Onze klanten

× Whatsapp