De omgekeerde wereld: bijzondere historie bij projectinrichting

  • 13 februari 2014
709 531 Slateboard

Den Hertog workspace development verzorgt op een eigen, herkenbare wijze, bijzondere projectinrichting. Eerder hebben wij projecten mogen filmen en iedere keer weer valt ons de handtekening van Edwin den Hertog op. De locatie van de opnames van vandaag is op zich al bijzonder: de voormalige chocoladefabriek De Baronie in Alphen aan den Rijn. Toen de fabriek in de jaren 50 midden in de weilanden gebouwd werd heeft woningbouwvereniging wonenCentraal voorzien in woongelegenheid door complete wijken om de fabriek heen te bouwen. Nu, ruim 50 jaar later verschaft De Baronie woongelegenheid aan wonenCentraal. In het prachtige pand, nog herkenbaar als fabriek, heeft Edwin den Hertog alle werknemers op prettige manier ondergebracht. Terug in meters vloeroppervlak, introductie van open werkruimtes. Met ruimte en veel licht als resultaat. Wij mochten het tussen de inhuizing en ingebruikname filmen.

Onze klanten

× Whatsapp