Aanpassingen in bestaande film voordeing mogelijk.

  • 7 oktober 2013
709 532 Slateboard

Wanneer wij een film opgeleverd hebben dan bewaren wij kostenloos de footage (bruto filmmateriaal) voor de periode van 12 maanden. Daarna nemen wij contact met u op en informeren u over de mogelijkheden van verlenging. Dat is niet langer kostenloos maar geschiedt tegen een kleine vergoeding. Als wij nog beschikken over uw footage is het mogelijk om aanpassingen te doen zodra er iets in uw situatie of van de situatie van uw bedrijf verandert. Wanneer u verhuist, een nieuwe entree heeft of nieuw personeel heeft aangenomen of juist heeft moeten laten gaan, is het niet nodig een hele nieuwe film te maken. Met een aanpassing bent u weer helemaal up-to-date. Dat scheelt tijd en kosten.

Een mooi voorbeeld van deze situatie is Go4it, een groots opgezetten beroepenmanifestatie, mede georganiseerd door de grootste en actieve ondernemersvereniging in Nederland, de VOA. Ten behoeven van Go4it hebben wij vorig jaar een teaser gemaakt voor de doelgroep: schoolgaande jeugd. De teaser zou opnieuw uitstekend inzetbaar zijn in social media, alleen klopten de data niet meer. Wij hebben het filmpje aangepast en weer opgeleverd. Kostenbesparend en duurzaam. Slim van de VOA.

Onze klanten

 

× Whatsapp