Woonbeurs RAI Amsterdam - presentatie

ONZE OPDRACHT De presentatie van Simone Kamberg vastleggen en een korte sfeerimpressie geven van haar aanwezigheid op de Woonbeurs in Amsterdam.

ONZE OPDRACHTGEVER Simone Kamberg, auteur van het boek “Elk huis van te koop naar verkocht” heeft in aansluiting op haar boek en de webinair voor Funda een serie presentaties gehouden op de Woonbeurs in Amsterdam. Deze presentaties geven verkopers en potentiële verkopers van huizen tips & trics om zo snel mogelijk hun huis te verkopen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp