Wat zit er achter die poort?

ONZE OPDRACHT ‘Graag willen we een panorama foto van de gevel van de oude notariswoning waarin onze Chambres & Table d’Hotes, kun jij die voor ons maken’ was de vraag. Dat zou op zich wel kunnen maar we hebben een alternatief dat wellicht leuker is: een dronevideo waarin de kijker mee óver de gevel vliegt en het beeld gaandeweg onthult wat er allemaal áchter de gevel te zien is.

ONZE UITVOERING De drone opname is uitgevoerd door onze “special ops” 😉 dronefilmmaken en aangevuld met foto’s waarvoor we überhaupt naar Frankrijk afgereisd waren. Met een simpele en gecontroleerde vlucht hebben we de gevel in beeld gebracht en zijn we vervolgens, terwijl de camera steeds verder naar beneden draaide, óver het pand gevlogen. Nu krijgt de kijker binnen één minuut een idee hoe speels en comfortabel de binnenplaats, de tuin en alle andere leuke plekjes in de tuin zijn. De video is op de homepage geplaatst en voldoet daarmee aan het oorspronkelijke idee, om bezoekers van de website via een panorama-foto, snel wat te kunnen laten zien.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp