aftermovie: SHE Event by Knappe kappers

ONZE OPDRACHT Knappe Kappers organiseert 2 x per jaar een speciale klantenavond onder de naam SHE Event. Van het eerste SHE Event wilde men graag een impressie om te kunnen laten zien wat een dergelijke avond inhoudt.

ONZE OPDRACHTGEVER Arienne Burggraaf, eigenaar van Knappe Kappers Hoofdstraat en franchisegever van Knappe Kappers zegt over onze aanwezigheid: ‘Het is altijd leuk als de mannen van Slateboard weer onder ons zijn. Door hun enthousiasme weten zij ook modellen die gereserveerd tegenover de opnames staan snel om te buigen naar volle medewerking. En juist deze zijn zeer benieuwd hoe, waar en wanneer de film verschijnt.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp