Promotiefilm voor luxe villa in de Algarve

ONZE OPDRACHT Graag een nieuwe promotiefilm voor de verhuur van onze luxe vakantievilla aan de Algarve in Portugal.

ONZE UITVOERING Met goede weersvooruitzichten en de nodige apparatuur op zak vlogen we naar Portugal voor een verblijf in de villa die gefilmd moest worden. Verre van verkeerd. Omdat we deze mooie vakantielocatie eerder gefilmd hadden wisten we precies wat aan gear mee te nemen. De camera’s zijn intussen compacter en lichtgevoeliger geworden en dat scheelt weer. Nieuw voor deze keer bagage was de toevoeging van een drone. Portugal heeft een liberaal beleid voor drone vliegen dat de aanvraag van -locale- vergunningen overbodig maakte. De drone opnames brachten nieuw beeld in het spel. Nóg beter kun je vanuit de lucht zien hoe besloten de prachtig aangelegde tuin is terwijl een hoog shot de korte afstand tot de zee laat zien. Als een maquette draaien we het beeld met een bijna 3D weergave van de villa tot gevolg. Een speciale bewerking van de interieur beelden laat de ruimtes goed uitkomen terwijl het zicht naar buiten gehandhaaft blijft. Bijna net zo goed als het menselijk oog en dat is een compliment aan moeder natuur. De grote raampartijen (er is overal airco in de villa) laten veel licht binnen en iedereen die geprobeerd heeft tegen het licht in te filmen of fotograferen weet dan waar we het over hebben. Een 3 minuten promotiefilm voor de verhuur van een prachtige villa aan een evenzo mooie kust. Overigens, een nieuwe versie van de “omgevingsfilm” is nog in de maak. Die houdt u dus nog even tegoed. De beschrijving van de villa en alle ruimtes vindt u in de begeleidende tekst bij de film en op de website www.rpholidays-algarve.nl. Hier vindt u naast alle informatie over ‘Villa Chara’ in Galé, informatie over het appartement ‘Jardins de Guia’ in Guia en over ‘Sapvasten in de Algarve’.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een film, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de film foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames.
  • Haagse Hoge School – een drieluik
    Dit is de start van het drieluik dat we over Frank, spasmen patiënt, gemaakt hebben in opdracht van het lectoraat Mantelzorg en Revalidatie van resp. Haagse Hoge School en Basalt Revalidatie.
  • De Fee van Alphen
    Nogal wat kinderen gaan niet graag naar de tandarts. Bij de Fee van Alphen, een tandenfee, kunnen zij op speelse wijze terecht met al hun vragen op het gebied van kindertandjes.
× Whatsapp