Promo voor Franse camping

ONZE OPDRACHT Maak een promotiefilm voor onze camping in Frankrijk. Naast dat de kijker een indruk moet krijgen hoe (natuurlijk) de camping ingericht is moet het ook duidelijk worden dat het een omgeving is waar je lekker kunt luieren maar ook actief kunt zijn. Dus met beelden van de omgeving en activiteiten. Aangezien de camping op dit moment vooral veel Franse gasten trekt is de film ook in het Frans uitgebracht. Uiteraard is er ook een Nederlandse versie beschikbaar op de website.

ONZE OPDRACHTGEVER De Nederlandse eigenaren van deze camping Municipal hebben deze recent overgenomen van de gemeente. In de loop van de komende jaren zal de camping steeds verder ontwikkeld worden. Een jaarlijkse update van de promotiefilm is dan ook logisch. Meer informatie over camping La Roche Canillac kunt u lezen door op de link te klikken.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp