vertel klanten hoe het werkt

ONZE OPDRACHT Het produceren van een instructievideo voor het zelfstandig door klanten in gebruik stellen van Mercedes connect me. Hiertoe hoort het via een computer aanmaken van een gebruikersaccount en het aanmaken van een snelkoppeling op een mobiele telefoon. Met het aanbieden van deze instructie beoogt onze opdrachtgever een toename van het percentage klanten dat zich voor deze praktische diensten zelfstandig aanmeldt.

ONZE OPDRACHTGEVER Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. (MBDB) is een onderdeel van Mercedes-Benz Nederland. Met in totaal 6 vestigingen en een kleine 300 medewerkers zijn zij in zuid-west Nederland dè dealer voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, SLR en AMG.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp