Locatie-promo voor wetenschappelijk congres

ONZE OPDRACHT Eind 2019. WEFTA: ‘Voor onze organisatie WEFTA (West European Fish Technologists Association) gaan we in oktober 2020 een (50e-)  jubileumcongres organiseren. In Rotterdam. Graag willen we kunnen beschikken over een serie promotievideo’s waarmee we mede-wetenschappers voor het congres kunnen interesseren. We willen de serie starten met de promotie van de congreslocatie: Rotterdam en in deze video gelijk voor het eerst de data vrijgeven. Daarna kunnen promotievideo’s volgen waarin collega-wetenschappers uitgenodigd worden hun wetenschappelijke artikelen in te dienen en latere video’s kunnen gaan over het inschrijven.’

ONZE UITVOERING Toen kwam Corona en ging kort na de release van de locatie/data-promotie-video de wereld op slot. Een moeilijke maar onvermijdelijke beslissing. De eerste promo was echter geheel klaar en bevatte o.a. beelden vanaf de vergaderruimte op de 16e verdieping van het Innhotel onderaan de Erasmusbrug in Rotterdam. Eigenlijk was het een promotie van Rotterdam zelf ;-). In 2022 hebben we deze video nieuw leven ingeblazen door de nieuwe congresdata in de bestaande video te zetten. Dat was ook het startpunt om de ándere video’s te produceren. Deze video’s komt u tegen in het latere portfolio.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp