Bedrijfsfilm Koopman Car Terminals

ONZE OPDRACHT Koopman doet veel méér dan waar het bedrijf zijn bekendheid aan ontleent: het nationaal en internationaal transporteren van voertuigen. Eén van de andere activiteiten binnen Koopman vormt de Car Terminal. Voor KCT wilde Koopman een aparte bedrijfsfilm zodat zij in gesprekken kan laten zien met welke zorgvuldigheid en diversiteit zij vanuit de KCT vestigingen in Amsterdam en Born opdrachten uitvoert. Dat Auto Transport (KAT) eveneens in de Koopman groep zit is een groot bijkomend voordeel. Zo kan de technische opdracht mooi met de logistieke vraag worden verenigd.

ONZE OPDRACHTGEVER Pieter Gabriëls, CEO van ACE-Force en binnen Koopman o.a. verantwoordelijk voor de bedrijfsfilms zegt over onze activiteiten het volgende: Hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt. De kracht van Slateboard is zowel gelegen in zijn vakmanschap uitgeoefend met de modernste materialen, maar zeker ook in de wijze waarop Jürgen het proces aanneemt, stuurt en naar meer dan volle tevredenheid oplevert. Jürgen heeft voor ons inmiddels 3 films in meerdere talen gemaakt, in het kader van Koopman Logisitcs. Dat was niet altijd even gemakkelijk in termen van filmbaarheid, weersomstandigheden en onmogelijke plekken om (vanuit) te filmen. Maar hij regelt gewoon een perfect eindresultaat, door constant in oplossingen te denken en dat ook te doen. Wij zijn er trots op nu films in handen te hebben, die in een paar minuten zeggen, wat ons zelf in een paar uur niet lukt. Ik kan het anderen van harte aanbevelen

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een film, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de film foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames.
  • Haagse Hoge School – een drieluik
    Dit is de start van het drieluik dat we over Frank, spasmen patiënt, gemaakt hebben in opdracht van het lectoraat Mantelzorg en Revalidatie van resp. Haagse Hoge School en Basalt Revalidatie.
  • De Fee van Alphen
    Nogal wat kinderen gaan niet graag naar de tandarts. Bij de Fee van Alphen, een tandenfee, kunnen zij op speelse wijze terecht met al hun vragen op het gebied van kindertandjes.
× Whatsapp