Knappe kappers Academie Deel 1

ONZE OPDRACHT Voor de Knappe Kappers Academie hebben wij meerdere sessies vastgelegd. Klanten maar ook Knappe Kappers collega’s krijgen zo een idee hoe er getraind wordt en welke specifieke onderdelen van het kappersvak aan bod komen. In deze opdracht volgen we het proces van het kleuren. De opdracht was details van de haarbewerking en de sfeer op de trainingsavond vast te leggen.

ONZE OPDRACHTGEVER Arienne Burggraaf, eigenaar van Knappe Kappers Hoofdstraat en franchisegever van Knappe Kappers zegt over onze aanwezigheid: ‘Het is altijd leuk als de mannen van Slateboard weer onder ons zijn. Door hun enthousiasme weten zij ook modellen die gereserveerd tegenover de opnames staan snel om te buigen naar volle medewerking. En juist deze zijn zeer benieuwd hoe, waar en wanneer de film verschijnt.”

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp