Kawasaki Day by Motor Centrum Rijen

Dit is een RebelVideo productie.

ONZE OPDRACHT Motor Centrum Rijen: ‘Een paar keer per jaar organiseren wij voor onze klanten en geïnteresseerden een event. Met de inmiddels 4 merken die we voeren is dat dus al snel 4 x per jaar. Nu willen we aandacht voor ons mooie merk Kawasaki en doen dat via Kawasaki Day. Een dag met dit sportieve Japanse merk in de hoofdrol. De nadruk op zo’n dag ligt bij het proefrijden; we willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met Kawasaki en natuurlijk met ons, dus “vreemden” zijn meer dan welkom. Kun je een kort en betaalbaar filmpje maken dat we kunnen gebruiken op de website en social media? Oh ja, het moet dan wel snel klaar zijn want we willen dat mensen snel terug kunnen kijken. ‘

ONZE UITVOERING Gelet op het budget en beschikbare tijd hebben we gekozen voor een handycam-operatie: uit de pols geschoten en vlot gemonteerd; alles in Full HD. Met een goed plan erachter niks mis mee. We waren de hele dag aanwezig en hebben iedereen gevolgd. Actieve muziek eronder, een (Kawasaki-)groen sausje erover en klaar. Een tof social media filmpje.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp