bedrijfsfilm: Intertraining

ONZE OPDRACHT Intertraining wilde een bedrijfsfilm die alle onderdelen van hun onderneming laat zien. Kortweg bestaan die uit een afdeling Techniek, een afdeling Training en een afdeling Advies. En dat alles op het gebied van Bedrijfshulpverlening en brandpreventie. De “in huis” trainingsmogelijkheden zijn zeer divers. Het logo van Intertraining visualiseert de 3 afdelingen t-t-a. Hiervoor hebben we een van opzet eenvoudige animatie bedacht die voor een mooie overloop tussen de diverse disciplines zorgt. Daarnaast hebben we de hoofdfilm opgeknipt in een aantal losse filmpjes zodat deze de gerichte kijker in korte tijd specifieke informatie verschaft. De hier getoonde film is de eerste film uit 2012. Inmiddels zijn we bezig met de tweede film voor Intertraining waarvan u bij “the making of” de meeste foto’s ziet.

ONZE OPDRACHTGEVER Marloes Kempers, mede-eigenaar van Intertraining over ons: Intertraining is in contact gebracht met Jurgen Richter van Slateboard. Dit is een professioneel bedrijf gebleken met goede ideeën en eigen inzichten om de klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Het resultaat vinden wij zeer de moeite waard. Jurgen heeft alle tijd en moeite genomen om voor Intertraining een zeer interessante film te maken waarin de drie divisies van Intertraining duidelijk naar voren komen; Training, Techniek en Advies. Tevens is er per divisie nog een korte film gemaakt om de klant gericht per onderdeel kennis te laten maken. Dit op advies van Jurgen. Werken met Slateboard (Jurgen) was voor ons een prettige ervaring. Niets is teveel en ideeën te over.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp