Instructievideo Mercedes-Benz

ONZE OPDRACHT Maak een instructievideo die we in de organisatie kunnen inzetten als voorbeeld aflevering. Het script en de presentator zijn door de opdrachtgever aangeleverd. We hebben in dit project gebruik gemaakt van meerdere lichtgevoelige camera’s, een camerakraan en een 3-assige gimbal. De laatste maakte het mogelijk om al filmend met de presentator mee te lopen. Het project is opgenomen in 4K (Ultra High Definition+) wat het mogelijk maakt in de montage diverse beeldtechnieken toe te passen. Voor het vlot afspelen via diverse (mobiele) internet verbindingen is gekozen om deze instructievideo in maximaal Full HD te presenteren.

ONZE OPDRACHTGEVER Mercedes-Benz Nederland / Global Training Nederland B.V. (GTNL) is het opleidingsinstituut voor de Nederlandse Daimler organisatie en verzorgt in opdracht van Mercedes-Benz Nederland B.V. de opleidingen voor de dealerorganisaties van Mercedes-Benz en smart.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp